Tutunul de contrabandă dăunează grav sănătăţii şi libertăţii

Cercetată după ce a fost prinsă că vindea ţigări de contrabandă, o femeie de 35 de ani din Baia Sprie şi-a pierdut libertatea. Următorii doi ani din viaţă şi-i va petrece în penitenciar, după ce a fost condamnată de Judecătoria Baia Mare. Alte două persoane au fost prinse polițiști zilele trecută având în mașină țigări de contrabandă.

Polițiștii de investigaţii criminale din Baia Sprie au pus luni în aplicare mandatul emis de instanţă şi au dus-o în Penitenciarul Baia Mare pe femeia condamnată fiindcă a vândut țigări de contrabandă. Aceasta a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare.

Cu dosar penal pentru contrabandă s-au ales alți doi tineri, un băimărean de 35 de ani și o sătmăreancă de 31 de ani. Mașina în care se aflau a fost oprită duminică pentru verificări de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare. În autoturism au fost găsite 137 de pachete cu ţigări pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienţă. Ţigările au fost confiscate, iar poliţiştii au întocmit dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.