Turoperatorul Prestige Tours organizează alături de agențiile de turism și autoritățile locale prima ediție a Târgului de Turism al Maramureșului

Prestige Tours parte din consorțiul turc Caly Goup și turoperator cu 28 de ani de activitate neîntreruptă pe piata turistică românească a depăsit în 2018, numarul de 30.000 de turiști spre Turcia, reprezentând o creștere de 47% față de anul anterior.

În 2016 Prestige Tours a extins numărul de curse charter cu plecare din țară, lansând către Antalya, destinația sa principală, primul zbor charter din Suceava, în 2017 a extins plecările și din Arad iar în 2018 au avut loc plecări și din Craiova. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecări din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și București, a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2019 și să introducă cursăcharter către Antalya și din Baia Mare.

Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 de locuri, începând cu 01 iunie și va dura până pe 21 septembrie 2019, având o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de sâmbătă.

Târgul de Turism al Maramureșuluieste organizat în parteneriat cu PrimăriaMunicipiului Baia Mare, ConsiliulJudețeanMaramureș, Camera de Comerț, IndustrieșiAgriculturăMaramureșșiAeroportulInternaționalMaramureș,cu suportulagențiilor de turism partenere din zonă.

Evenimentuldebuteazăîn data de 22 martie la Milleniun Business Center din Str. Vasile Lucaciu, nr.2, Baia Mare.

Prestige Tours alături de agențiile de turism partenere au pregătitofertespecialeșimultesuprizepentruvizitatori. Atracțiaprincipală a târguluiva fi cursadirectă:Baia Mare – Antalya cu plecăriînfiecaresâmbătăîncepând cu 1 iunie, dar si ofertecătre Bodrum sauCiprul din Nord cu plecăridirecte din Cluj Napoca.

Programul de vizitareîncadrulTârgului de Turism al Maramureșuluiva fi următorul:

  • Vineri, 22 martie: 12:00 – 20:00
  • Sâmbătă, 23 martie: 10:00 – 20:00
  • Duminică, 24 martie: 10:00 – 18:00

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.