Tudor Botea, din nou la Minaur

Tudor Botea a semnat cu CS Minaur un contract valabil pentru următoarele două sezoane.  Sportivul născut în Baia Mare, pe 7 iulie 1997, joacă pe postul de inter stânga sau centru și revine la Minaur după mai multe sezoane petrecute în București. Are 1.93m și 95 kg și a început handbalul la Academia de Handbal Minaur.

Tudor a jucat pentru Minaur între anii 2016-2020, după care a plecat la Dinamo București, unde a jucat în 2020/2021. Mai apoi, s-a transferat la CSM București, acolo unde a evoluat în ultimele două sezoane. De asemenea, Tudor este de mai mulți ani component al echipei naționale de handbal seniori a României. Este unul dintre jucătorii folosiți de Xavi Pascual în meciurile din preliminariile pentru calificarea la Campionatul European, acolo unde echipa noastră a reușit să prindă un loc la turneul final.

În ultima ediție de campionat, Tudor a jucat pentru CSM București, echipa cu care s-a clasat pe locul 6 în campionatul Ligii Zimbrilor și cu care a terminat pe locul 4 în Cupa României Râureni. Tudor a fost pe locul 4 în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga Zimbrilor, cu 139 de goluri marcate, iar la ultimul meci din turneul Final Four a Cupei a fost desemnat omul meciului, punctând de 10 ori.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.