Trupa Scorpions va concerta la deschiderea noului stadion Cluj Arena

Trupa Scorpions va concerta la deschiderea noului stadion Cluj Arena
Trupa rock germană Scorpions va concerta, în 8 octombrie, la deschiderea noului stadion construit la Cluj-Napoca, Cluj Arena, informaţia fiind postată pe site-ul oficial al formaţiei şi confirmată de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.
Pe site-ul oficial al trupei Scorpions 
 

http://www.the-scorpions.com este anunţat un concert la Cluj-Napoca, în 8 octombrie, concert care face parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting and Blackout World Tour" al formaţiei.

 

Concertul ar urma să marcheze deschiderea oficială a stadionului Cluj Arena.
Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a confirmat pentru corespondentul MEDIAFAX că Scorpions va concerta la Cluj-Napoca.
" Am vorbit cu agenţia de la Bucureşti care mi-a confirmat că a reuşit să obţină astăzi (vineri – n.r.) semnătura trupei Scorpions pentru a cânta la Cluj, în deschiderea Cluj Arena. Va fi un concert în 8 octombrie, iar în 9 octombrie va cânta o altă trupă străină din anii ’80 ", a spus Tişe.
Turneul de adio al trupei Scorpions "Get Your Sting and Blackout World Tour" este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.
Stadionul Cluj Arena se construieşte pe locul fostei arene "Ion Moina", cea pe care echipa de fotbal "U" Cluj şi-a disputat jocurile de pe teren propriu în decursul istoriei. Costul total al stadionului atinge suma de 35 de milioane de euro, la care se adaugă suma de 800.000 de euro, ce reprezintă valoarea totală a lucrărilor de amenajare a zonei adiacente.
Viitorul stadion municipal din Cluj este construit la standarde UEFA şi FIFA şi are o capacitate de peste 30.000 de locuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.