Treisprezece persoane implicate în organizarea protestului din Capitală, identificate, riscă amenzi

Treisprezece persoane implicate în organizarea protestului din Capitală, identificate, riscă amenzi
Treisprezece persoane implicate în organizarea protestului de vineri seară, din Bucureşti, care s-a încheiat la Cotroceni, au fost identificate, ele riscând amenzi cuprinse între 1.000 şi 10.000 de lei.
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat, sâmbătă, că au fost identificate 13 persoane care au antecedente în organizarea de astfel de manifestări publice, fără autorizaţie.
Aceste persoane riscă amenzi cuprinse între 1.000 şi 10.000 de lei. În timpul acţiunii de protest de vineri seară nu au fost înregistrate incidente. Un singur bărbat a fost ridicat de jandarmi şi dus la secţia 17 de poliţie după ce a încercat să forţeze intrarea la Palatul Cotroceni. El nu făcea parte din grupul de protestatari.
"Trebuie să asigurăm ordinea publică, nu să o tulburăm", a spus Georgian Enache. Mitinguri pentru susţinerea lui Raed Arafat au avut loc vineri seară în Braşov, Timişoara şi Sibiu.
Acţiuni similare au avut loc în mai multe oraşe, cele mai multe persoane adunându-se la Târgu Mureş, unde aproximativ 1.500 de oameni au participat, joi seară, la un miting pentru susţinerea lui Raed Arafat.
Vineri seară, la Cotroceni, Traian Băsescu a declarat că cere public premierului retragerea proiectului Legii sănătăţii, el menţionând că face acest lucru văzând că o mare parte din public şi majoritatea celor din sistemul de sănătate nu vor schimbarea acestuia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.