Trei răniți după ce două mașini s-au ciocnit și s-au oprit într-un cap de pod. Unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului

În noaptea de 5 septembrie, patrula Secției 6 Sarasău a fost sesizată prin 112 despre faptul că în Rona de Sus a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu un alt vehicul, condus de un tânăr de 24 de ani din Rona de Sus. În urma impactului ambele mașini au fost aruncate de pe partea carosabilă, oprindu-se într-un cap de pod.

Polițiștii au identificat la fața locului doar unul dintre conducătorii auto, celălalt părăsind locul accidentului. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a doi pasageri în vârstă de 20 și 21 de ani. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Cei trei au fost transportați la spital.

Polițiștii au continuat cercetările pentru identificarea celuilalt conducător auto și l-au găsit. E vorba de un bărbat de 31 de ani din Săpânța care are permisul suspendat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.