VIDEO – Trei minori sunt cercetați pentru tâlhărie. Le smulgeau femeilor poșetele din mână

În perioada 15 ianuarie – 8 februarie Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată despre comiterea mai multor tâlhării cu mod de operare asemănător. Este vorba despre cinci cazuri în care femei de diferite vârste erau deposedate prin violenţă de poşete.

Toate  faptele au avut loc pe străzile Olteniei şi Neptun şi pe bulevardele Traian şi Decebal. Victimele au relatat că persoane necunoscute le smulgeau poşetele din mână, pe cele care încercau să riposteze le loveau, după care fugeau printre blocuri. Două dintre victime au reuşit să ofere poliţiştilor câteva semnalmente ale autorilor.

În urma investigațiilor, poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale împreună cu cei de ordine publică au reuşit identificarea a trei minori cu vârste de 13 şi 14 ani, care sunt cercetați acum pentru  tâlhărie calificată. Faţă de unul dintre minori, care a comis două dintre fapte singur şi a participat şi la celelalte trei,  instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a minorilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.