VIDEO | Trei dosare penale pentru violenţă în familie într-o singură zi

Trei dosare penale pentru violenţă în familie au întocmt ieri polițiștii maramureșeni. Într-unul din cazuri agresoarea e o tânără de 19 ani, care și-a bătut mătușa.

În urma unei sesizări la 112 cu privire la un scandal în familie, poliţiştii au intervenit la un imobil din Budeşti, unde au găsit o bătrână de 89 de ani care prezenta leziuni. Primele verificări au relevat că victima a fost agresată de o tânără de 19 ani, nepoata acesteia, care locuieşte în acelaşi imobil. Femeia rănită a fost transportată la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată. Victima a fost informată despre posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie, însă a refuzat.

Și poliţiştii din Fărcaşa au fost sesizaţi despre faptul că o femeie din Ariniș a fost agresată. La faţa locului s-a stabilit că victima, de 46 de ani, a fost lovită de către concubinul său, aflat în stare de ebrietate, în urma unor discuţii contradictorii. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecţie.

La Ruscova, o tânără de 28 de ani a sesizat poliţia că a fost agresată de soţul ei, care a provocat scandal la domiciliu. Şi în acest caz s-a stabilit că agresiunea s-a iscat pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii în contradictoriu.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.