Trei, Doamne, și toți trei beți la volan

În cadrul unei acţiuni organizate joi pe drumurile publice poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus au evitat producerea a cel puţin trei accidente de circulaţie pe fondul consumului de alcool. Trei şoferi, care au condus în stare de ebrietate au fost depistaţi la timp şi s-au ales şi cu dosare penale şi cu permisele suspendate.

Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din Coroieni, care conducea cu o alcoolemie de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat, un alt șofer, de 40 de ani, din Suciu de Sus, care ar fi vrut să se sustragă controlului, însă a fost prins şi testat iar aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, și un al treilea bărbat, de 43 de ani, din Suciu de Sus, care a stabilit și recordul la alcoolemie: avea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toţi au fost conduşi la spital unde le-au fost recolate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi toţi s-au ales cu dosare penale pentru șofat sub influenţa alcoolului.

Tot joi, poliţiştii Secției 5 Ocna Șugatag care au efectuat o acțiune împreună cu reprezentanți RAR pe DN 18, în localitatea Sat Șugatag, au aplicat pentru neregulile constatate 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 5 000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.