VIDEO | Trei, Doamne, și toți beți la volan

Trei bărbați au fost prinși beți la volan în weekend de către polițiștii maramureșeni. Unul dintre aceștia a provocat un accident soldat cu rănirea unei pasagere din mașina sa.

Sâmbătă, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei s-au sesizat din oficiu că un autoturism este condus de către o persoană aflată în stare de ebrietate. În momentul în care a observat echipajul de poliţie, bărbatul care conducea maşina a oprit pe strada Bogdan Vodă din municipiu şi a încercat să fugă. A fost  prins imediat şi identificat: are 33 de ani și e din comuna Rona de Sus. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Un caz similar este cercetat de poliţiştii din Bogdan Vodă. În timp ce acţionau în Ieud, aceştia au oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că acesta avea o concentraţie  de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat iar verificările efectuate au relevat că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

În Baia Mare alcoolul la volan a făcut o victimă. O femeie de 50 de ani, pasageră într-un autoturism condus de un bărbat în stare de ebrietate, a fost rănită după ce șoferul a pierdut controlul şi a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul parcat în afara părţii carosabile. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul avea o concentraţie de 0,54 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.