Trecere în rezervă la Jandarmeria Maramureș

Luni, 12 iulie, plt. adj. șef Bele Aurel Vasile din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, a ajuns la finalul carierei.
Într-un cadru restrâns, impus de contextul și restricțiile actuale, inspectorul șef, colonel Florișteanu Petru Marcel, a dat citire ordinului de rezervă a subofițerului, a apreciat pozitiv întreaga lui activitate profesională și i-a adresat mulțumiri întregului personal.
După o carieră onorabilă de peste treizeci de ani în care a activat în domeniul ordinii și siguranței publice, respectiv al pazei și protecției instituționale, plt. adj. șef Bele Aurel Vasile a predat ștafeta celor mai tineri.
”Încercăm uneori emoția despărțirii de colegii noștri, care trec în rezervă. De fiecare dată, cei care rămânem, ne proiectăm într-un fel, în ziua în care vom ajunge în acest punct, unii mai au puțin, alții o carieră întreagă, dar cu siguranță, aceste momente ne fac să fim mai buni.
Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început,” – a transmis maior, Radu Vasile Nicolae, purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.