Tras pe dreapta după ce a condus cu viteză. Mirosea și a alcool și se poticnea la vorbă

Aseară, polițiștii Secției 3 Fărcașa, în timp ce supravegheau traficul rutier pe DJ 108A, au observat un autoturism care circula cu viteză excesivă din direcția localității Sârbi spre Fărcașa.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar conducătorul auto a oprit într-o parcare, pornind spre o societate comercială aflată în zonă, dar polițiștii l-au somat și i-au cerut să se legitimeze, fiind vorba despre un bărbat de 49 de ani din Baia Mare.

Din cauza faptului că acesta emana halenă alcoolică și era incoerent în vorbire, polițiștii au încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, dar după mai multe încercări nereușite, acesta a refuzat să fie continuată testarea, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Medicală Fărcașa, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.