VIDEO | Transferuri la Minaur cu gândul la cupele europene

Echipa de handbal feminin CS Minaur pregătește o campanie importantă de transferuri pentru sezonul viitor. Aflate pe locul 3 în Liga Florilor, băimărencele au toate șansele pentru a prinde un loc de cupă europeană la finalul actualului sezon.

Dacă sezonul va fi reluat și nu se vor produce mari surprize în ultimele etape, CS Minaur va evolua în ediția viitoare a Cupei EHF. Conform digisport.ro, Eliza Buceschi, de la Corona Brașov, a fost achiziționă de CS Minaur. Deocamdată nu se știe când va putea reveni efectiv pe teren, deoarece Agenția Națională Antidoping nu a dat încă verdictul în cazul dopajului generalizat de la clubul brașovean. Pentru băimăreanca Eliza Buceschi, transferul la CS Minaur ar însemna reîntoarcerea la echipa la care s-a lansat în handbalul mare și, de asemenea, o nouă colaborare cu tatăl său, Costică Buceschi, antrenorul principal al grupării băimărene.

În afara Elizei Buceschi, o altă handbalistă de la Corona Brașov ar urma să joace la CS Minaur, după ce îi va expira suspendarea dictată de Agenția Națională Antidoping. Este vorba de Bianca Bazaliu, handbalistă ce evoluează pe postul de inter stânga. După un singur an petrecut în Baia Mare, portarul Ana Maria Măzăreanu se va întoarce la Gloria Bistrița, din motive familiale. De asemenea, interul stânga Sylwia Lisewska a semnat deja cu Măgura Cisnădie. Poloneza este golghetera formației băimărene în acest moment.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.