VIDEO | Trandafiri criogenați și ursuleți din flori, printre cumpărăturile bărbaților de Valentine’s day

A fost forfotă mare astăzi în florăriile din Sighetu Marmației. Majoritatea bărbaților au trecut pragul florăriilor în căutarea cadoului perfect de Valentine’s day pentru iubitele sau soțiile lor. Cele mai căutate au fost buchetele din trandafiri roșii sau aranjamentele florale cu dulciuri.

Încă de la primele ore ale dimineții s-au dat comenzi de flori iar din mâinile florarilor au ieșit adevărate opere de artă.

„La noi în florărie se simte că sighetenii sunt îndrăgostiți, însă cred că nu prea au buget pentru flori pentru că totuși sunt destul de scumpe. Mai mult persoanele tinere cumpără flori, dar așteptăm și clienți mai serioși. În mare parte am vândut trandafiri, dar bărbații însurați au ales și alte flori, cum ar fi frezii, flori de primăvară dar majoritatea au mers pe trandafirul roșu care este clasic pentru ziua îndrăgostiților. Anul acesta se poartă foarte mult cutiile cu flori și în formă de inimioară, dar cele în formă cilindrică destul de mari”, a spus Ana Tacaci, reprezentanta unei florării din Sighetu Marmației.

Cei care au vrut să cumpere un cadou mai deosebit au putut opta pentru trandafirii criogenați sau pentru ursuleții din flori.

„Se caută cutiile cu flori, cu trandafiri roșii, trandafirii criogenați în cupolă și ursuleții care acum sunt la modă. De dimineață au fost cereri foarte multe, am avut mulți clienți dar majoritatea au dat comandă dinainte. Sunt sigur că astăzi va fi o zi în care vor fi multe cereri în căsători, chiar am avut de scris câteve texte speciale pentru această ocazie. Când ajung la noi majoritatea știu ce vor iar cei care vor să le recomandăm noi, le arătam pagina noastră de facebook unde găsesc foarte multe variante”, a precizat Paul Iuga, reprezentantul unei florării din Sighet.

În ceea ce privește bugetul alocat pentru cadoul de Valentine`s day bărbații nu s-au prea uitat la bani atunci când au cumpărat flori pentru femeile din viața lor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.