TRAGEDIE: O bătrână care a fost găsită moartă în fântână a lăsat un bilet de adio șocant

TRAGEDIE: O bătrână care a fost găsită moartă în fântână a lăsat un bilet de adio șocant

O femeie în vârstă de 77 de ani din Baia Sprie a fost găsită astăzi moartă în fântâna din gospodărie. Foarte probabil este vorba de o sinucidere, deoarece bătrâna a lăsat un bilet de adio în care scria:"Sunt în fântână"!

La orele amiezii autorităţile din Baia Sprie au fost anunţate de tragedie şi s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Medicii nu au mai reuşit să o salveze pe femeie.

"Poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi astăzi, în jurul orei 12:00, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 77 de ani a fost găsită căzută într-o fântână. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă. Echipajul medical a constatat decesul femeii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş

Şi pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate trupul neînsufleţit al femeii.

"Echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri "Căpitan Marchiş Adrian" Baia Mare a fost solicitat să intervină pentru a scoate trupul femeii din fântână. Femeia era decedată", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

La examinarea exterioară a cadavrului poliţiştii nu au constatat urme de violenţă. Urmează să se efectueze necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.