Trafic restricționat la Sighet în perioada Festivalului „Eternul Maramureş”

Pentru desfăşurarea Festivalului Medieval „Eternul Maramureş” ce va avea loc în zilele de 29 – 30 iulie 2023 în centrul municipiului Sighetu Marmației, Comisia de organizare și desfășurare a adunărilor publice a dispus o serie de măsuri privind restricționarea circulației rutiere. Începând de joi 27 iulie ora 20:00 până luni 31 iulie ora 06:00, va fi închis traficul rutier în zona centrală a municipiului după cum urmează:

  • de la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Dr. Ioan Mihalyi de Apșa (biserica Reformată) până la intersecția străzilor Bogdan Vodă cu Dragoș Vodă (sens giratoriu Pompieri)
  • de la intersecția străzilor Dragoș Vodă cu Traian (sens giratoriu Pompieri) până la intersecția străzilor 22. Decembrie 1989 cu Iuliu Maniu (Colegiul Național Pedagogic Regele Ferdinand)
  • pe strada Plevnei spre centrul municipiului, de la intersecția cu Piața Libertății
  • strada Andrei Mureșanu, cu excepția transportului de pacienți la dializă
  • primul sector de pe strada Mihai Eminescu, de la intersecția cu strada Gheorghe Doja până la intersecția cu strada Ioan Mihalyi de Apșa, cu excepția riveranilor

Accesul riveranilor pe strada Bradului se va face pe contrasens, din zona Colegiului Național Pedagogic “Regele Ferdinand”. Accesul riveranilor în cartierul Traian se va face pe contrasens, de pe strada Basarabiei. Riveranii care locuiesc în zona centrală, respectiv str. Traian, str. 22 Decembrie, str. Ioan Mihalyi de Apșa, Piața Libertății, str. Bogdan Vodă, sunt rugați să nu parcheze mașinile pe arterele principale și să opteze pentru locurile din spatele blocurilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.