Ţigări de contrabandă la frontiera româno – ucraineană

Ţigări de contrabandă la frontiera româno – ucraineană
Poliţiştii de frontieră maramureşeni au surprins şi reţinut în flagrant doi cetățeni ucraineni, care au încercat să introducă ilegal în România prin apa râului Tisa 4.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
În dimineaţa zilei  de 18 iunie a.c., la nivelul Sectorului PF Sarasău a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 07.30, o patrulă a poliţiei de frontieră a prins în flagrant doi cetățeni ucraineni care transportau de la linia de frontieră spre interiorul țării mai multe colete voluminoase. 
Totodată, la cercetarea terenului au fost descoperite 9 colete ambalate în folie de culoare neagră ce conțineau 4.500 pachete țigări marca Viceroy de proveniență ucraineană în valoare de peste 40.000 lei.
Cetățenii ucraineni sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat. 
Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. 
Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră ucrainene pentru probarea întregii activități infracționale precum şi pentru depistarea şi reţinerea altor persoane implicate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.