VIDEO | Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii ”Petre Dulfu”, distins cu premiul ”Omul Anului”

Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii ”Petre Dulfu”a primit distincția de ”Omul Anului”, un premiu de excelență oferit de ”Gazeta de Maramureș”.

”Chiar dacă pandemia a „închis” activitățile culturale, chiar dacă virusul nemilos a „infectat” relațiile inter-culturale, Biblioteca Județeană, admirabila Catedrală a culturii maramureșene a menținut, a promovat cultura, așa cum o face tot timpul.Dar meritul lui Teodor Ardelean este dincolo de acest orizont. El a „lucrat” pentru această Bibliotecă, a pus suflet și pricepere, a realizat cea mai mare și mai importantă Bibliotecă județeană publică din România.

Și pentru acest lucru, tot timpul, va fi Omul Anului și va rămâne directorul Bibliotecii”, a fost argumentul celor de la ”Gazeta de Maramureș”.

Teodor Ardelean a oferit un interviu pentru TV Sighet, ce va putea fi urmărit integral în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, ediția din această săptămână. Omul de cultură a vorbit despre eforturile depuse pentru a ridica această ”Catedrală a Culturii”, care este Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”, dar și despre importanța acordată culturii, fără de care suntem predestinați să cădem în ignoranță.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.