Teo Trandafir ar putea ieşi de la Terapie Intensivă

Teo Trandafir ar putea ieşi de la Terapie Intensivă

Starea de sănătate a lui Teo Trandafir se îmbunătăţeşte, după ce s-a luptat cu o pancreatită acută gravă şi recurenţă, au anunţat, marţi, medicii de la Clinică AKH din Viena, care se declară optimişti, dar precauţi că va putea fi transferată la sfârşitul săptămânii de la AŢI într-un salon. 
Reprezentanţii clinicii vieneze arată, în ultima informare publicată marţi, că starea de sănătate a Teodorei Trandafir se îmbunătăţeşte, iar această reface la secţia de Terapie Intensiva. 
Teo Trandafir a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroza şi ţesut infectat din abdomen, au anunţat săptămâna trecută medicii Clinicii AKH din Viena, precizând că sunt rezervaţi în privinţă evoluţiei stării de sănătate a acesteia. 
Fostă vedetă TV, în prezent deputat PDL, a mulţumit, într-o scrisoare deschisă, celor care o susţin şi ziariştilor care nu au făcut subiect de cancan din cazul sau, precizând că acestora le rămâne "prietenă pentru totdeauna" şi recomanda că orice alte informaţii în afară celor oferite de clinică AKH să fie tratate cu rezervă. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.