Tentativă de omor în Vișeu de Jos

Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit luni seara pentru cercetarea unui eveniment rutier produs prin coliziunea a două autoturisme, pe strada Depoului din Vișeu de Jos. Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vișeu de Jos, le-a declarat polițiștilor că soțul său a provocat intenționat accidentul, întrucât se află în proces de divorț, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic.

În urma accidentului, femeia și fiica ei, în vârstă de 9 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. În urma continuării cercetărilor și a administrării probatoriului, polițiștii din Vișeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracțiunii de tentativă la omor, motiv pentru care s-a declinat competența în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.