Taximetriștii au protestat în fața Instituției Prefectului pentru abrogarea legislației referitoare la serviciile Uber și Bolt
Astăzi, 21 noiembrie între orele 11:00-12:00, taximetriștii au luat poziție în fața Instituției Prefectului pentru a-și face auzită vocea în cadrul unui protest autorizat, Solicitarea Principală: Abrogarea legislației referitoare la serviciile Uber și Bolt, mai precis, Legea nr. 204/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și OUG nr. 49/2019.

Taximetriștii doresc să aducă în atenție impactul asupra industriei lor tradiționale și să sublinieze importanța reglementării corecte și echitabile a serviciilor de transport alternativ.

O delegație formată din patru reprezentanți a fost primită de către doamna subprefect Krizsanovszki Enikő Erzsébet, pentru a transmite preocupările și solicitările

Delegația a avut în discuție următoarele puncte:

–  Analiza impactului legilor actuale asupra taximetriei tradiționale.
–  Propuneri pentru ajustarea și îmbunătățirea legislației în domeniul transportului alternativ.

Rezultate preliminare: Doamna subprefect a exprimat deschiderea la dialog și a asigurat delegația că preocupările lor vor fi aduse la cunoștința autorităților competente pentru o analiză amănunțită.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.