Taximetristă tăiată şi tâlhărită

Taximetristă tăiată şi tâlhărită

O şoferiţă care lucrează ca taximetrist în municipiul Focşani a fost atacată şi jefuită, miercuri seară, de un client pe care îl ducea într-o localitate din judeţ.Potrivit poliţiştilor, femeia în vârstă de 41 ani ar fi luat un client din Focşani, care i-a cerut să-l ducă la Balta Raţei, Vânători. După ce a parcurs mai bine de jumătate din distanţă, bărbatul a atacat-o pe femeie.
Anchetatorii au declarat că femeia ar fi fost tăiată cu un cuţit în zona pieptului, a feţei şi pe o mână, rănile nefiind adânci. De asemenea, ea ar fi fost şi lovită cu pumnii. După ce a luat portofelul victimei din maşină, clientul tâlhar a fugit pe câmp unde a aruncat şi cuţitul.
"Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul Bogdan Toader.
În ceea ce o priveşte pe victimă, aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani unde medicii au constatat că prezintă mai multe plăgi escoriate superficiale la nivelul feţei, plăgi superficiale la nivelul toracelui, precum şi fractură de mandibulă. AGERPRES
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.