Tăuţii de Sus: ACCIDENT – Scuterist accidentat pe strada Forestierului

Tăuţii de Sus: ACCIDENT – Scuterist accidentat pe strada Forestierului

Coliziune între un autoturism şi un scuter, pe strada Forestierului din Tăuţii de Sus. În urma impactului, scuteristul a suferit leziuni uşoare la nivelul membrelor inferioare. Acesta a fostr transportat de un echipaj de prim ajutor la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" Baia Mare, pentru îngrijiri medicale. 

Potrivit conducătoarei auto, aceasta a semnalizat corespunzător stânga pentru a  întoarce maşina pe podeţul unei gospodării care avea porţile deschise însă în momentul virajului, a intrat în coliziune cu scuteristul care gonea cu viteză. "A intrat din spate şi m-a lovit, în timp ce eu semnalizam stânga să întorc. Avea viteză. A venit din spate, nu a pus frână, m-a luat din plin", a spus şoferiţa autoturismului implicat în accident.

Potrivit martorilor, după ce a lovit maşina, scuteristul s-a ridicat şi şi-a continuat drumul. S-a oprit însă într-o staţie, cel probabil din cauza durerii de picior. "Dânsa a vrut să întoarcă, a fost deschisă poarta. Prima dată am crezut că au dat fetele în poartă cu maşina şi apoi am văzut ce s-a întâmplat. Băieţii s-au ridicat şi s-au dus mai departe. A venit fiul meu din Baia Sprie şi mi-a spus că i-a văzut mai sus, în staţie. Până acolo să meargă ei după ce au dat în dânsa? Băiatul care conducea scuterul se plângea că îi e rupt piciorul dar cei de la S.M.U.R.D. au spus că nu îi e rupt", a povestit unul dintre martori.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.