Tată şi fiu cercetaţi penal în urma unui scandal provocat între mai multe persoane la Baia Mare

Tată şi fiu cercetaţi penal în urma unui scandal provocat între mai multe persoane la Baia Mare

Doi bărbaţi, tată şi fiu din Baia Mare sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere.Constantin L., de 55 de ani şi Constantin L., de 34 de ani, din Baia Mare, s-au prezentat ieri, 11 august, în jurul orei 20, 00, la locuinţa lui Carol J., de 44 de ani, situată pe strada Universităţii din Baia Mare. Cei în cauză au pătruns ilegal în curtea imobilului, au provocat scandal, l-au ameninţat pe proprietar cu acte de violenţă şi i-au distrus acestuia o porţiune din stâlpul de la intrare.
Tatăl şi fiul, au depus la rândul lor o plângere la poliţie, împotriva lui Carol J., acuzându-l pe acesta şi pe încă un bărbat, Remus S., de 40 de ani, de agresiune faţă de ei şi de distrugere faţă de autoturismul cu care s-au deplasat la respectiva adresă.
Poliţiştii continuă cercetările în ambele cazuri, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt. Astfel, în primul caz, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere iar în al doilea caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi distrugere.
 La finalizarea cercetărilor, se va propune soluţia legală corespunzătoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.