Tăriceanu, pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia

Tăriceanu, pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu se află pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, competiţie care va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare, în staţiunea Sinaia.
Pe lista cu piloţii înscrişi la competiţia automobilistică programată săptămâna viitoare la Sinaia figurează şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care va participa la două etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, ce vor avea loc în perioada 22 – 24 iulie, la Sinaia, sub denumirea "Trofeul Sinaia Forever".Conform organizatorilor, Tăriceanu va intra în competiţie cu numărul 222 şi va concura pe o maşină Lancia Fulvia HF din partea clubului Auto Clasic Sport&Club.
Aceasta nu este prima participare a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu la o competiţie automobilistică, el participând şi anul trecut, tot la Sinaia, la a doua ediţie a trofeului "Sinaia Forever".
Pasionat de automobile, dar şi de pilotaj, Tăriceanu a participat şi la Raliul Argeşului, în mai 2010, la volanul unei maşini din 1970, dar şi la un show demonstrativ numit "Gala Campionilor", care a avut loc în decembrie 2010, tot la Sinaia.


 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.