TÂRGU LĂPUȘ: Încăierare soldată cu patru arestări preventive

În 16 mai a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a cinci bărbați din Târgu Lăpuș, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și încăierare. Patru dintre cei cinci au fost mai apoi arestați preventiv.

În fapt, o femeie domiciliată în Târgu Lăpuș a sesizat poliția cu privire la o agresiune. S-a constituit echipă operativă care a intervenit la fața locului, iar din primele verificări polițiștii au stabilit că ar fi avut loc o stare conflictuală, inițial pe fondul unor neînțelegeri,  pe strada Zorilor din oraș, iar apoi pe strada 1 Mai. În acest context a fost tulburată ordinea și liniștea publică inclusiv în curtea unei instituții de învățământ din oraș.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 41 de ani și patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani care s-ar  fi agresat reciproc, cauzându-și leziuni corporale. Doi dintre aceștia s-au prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Față de cei 5 s-a dispus reținerea pentru 24 de ore. Ieri aceștia au fost prezentați Judecătoriei Târgu Lăpuș care a dispus, față de patru dintre ei, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.