Târgu Lăpuş: Din cauza alcoolului şi-a pierdut discernământul şi a săvârşit fapte penale

Târgu Lăpuş: Din cauza alcoolului şi-a pierdut discernământul şi a săvârşit fapte penale

Ieri, 03.01.2011, ora 17,50, Poliţia Tg. Lăpuş a fost sesizată, prin S.U.A.U. 112, despre faptul că, pe Drumul Naţional 18B, la km 41, s-a produs un accident de circulaţie iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
Poliţiştii au demarat imediat cercetările din care a rezultat că, ieri, în jurul orei 17, 30, Adrian T., de 31 de ani, din Tg. Lăpuş, se afla într-un autoturism, condus de Daniel P., din Groşii Ţibleşului, care-l transporta la domiciliu. Când a ajuns la destinaţie, profitând de neatenţia conducătorului auto care a coborât din maşină, Adrian T. a trecut la volan şi a demarat cu autoturismul pe DN 18 B, în direcţia Baia Mare. La km 41 însă, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului. Bărbatul a abandonat autoturismul şi a părăsit locul accidentului.
Cel în cauză a fost identificat în scurt timp de poliţişti iar la testarea sa cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0, 90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Condus la spital, tânărul a refuzat însă recoltarea de probe biologice de sânge şi a fost nevoie ca poliţiştii să ia măsura internării lui la o secţie de psihiatrie în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.  Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi refuz de recoltare de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.      

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.