Tănărul din Bârsana care şi-a ucis mama şi şi-a adus tatăl în stare gravă pe patul spitalului, acuzat în instanţă de omor calificat

Tănărul din Bârsana care şi-a ucis mama şi şi-a adus tatăl în stare gravă pe patul spitalului, acuzat în instanţă de omor calificat

 Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures au inaintat instantei de judecata propunerea de arestare preventiva a inculpatului Ioan Mirza, sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat si tentativa la omor calificat. Barbatul din Barsana si-a omorat in bataie mama, iar dupa aceea si-a batut tatal, lasandu-l sa zaca o noapte intraga sub un pom din gardina gospodariei lor.

Procurori Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures au propus arestarea preventiva a barbatului, iar instanta de judecata a admis propunerea, astfel incat, Ioan Mirza a fost depus in arestul Inspectoratului Politiei Judetului Maramures pentru o perioada de 29 de zile. In data de 22 octombrie 2011, barbatul a aplicat cu o bucata de lemn multiple lovituri, cauzandu-i leziuni la nivelul capului mamei sale, care au condus la decesul acesteia. In acelasi context, acesta  si-a lovit tatal de mai multe ori cu pumnii si picioarele la nivelul capului si al toracelui, cauzandu-i leziuni traumatice, care i-au pus in primejdie viata. 
Procurorul de caz continua cercetarile in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.