Tânăr maramureșean prins drogat la volan

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, un tânăr din Maramureș în mașina căruia au descoperit trei pliculețe cu o substanță albă, susceptibilă a fi metamfetamină, și o armă neletală. În urma testării șoferului, rezultatul a ieșit pozitiv la consumul unor substanțe psiho-active.

Sâmbătă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației a oprit în trafic pentru control, la intrarea în localitatea Bocicoiu Mare, un autoturism înmatriculat în România, condus de un maramureșean de 29 de ani. Împreună cu acesta, în mașină se mai aflau trei persoane.

În urma verificărilor specifice efectuate asupra autoturismului și a șoferului, polițiștii de frontieră au descoperit în mașină trei pliculețe care conțineau o substanță cristalizată translucidă și o armă neletală – un pistol cu inscripția Automatic Bruni cal. 8 mm de producție italiană, fără serie, cu încărcător și care conținea două cartușe fără proiectil, nepercutate.

Persoanele și autoturismul au fost conduse la sediul instituției, iar șoferul a fost testat de către lucrătorii de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, rezultatul fiind pozitiv pentru consumul de substanțe psihoactive, ulterior fiind transportat și la spital pentru recoltare de probe biologice.

Drept urmare, cele trei pliculețe (aproximativ 2,74 grame) susceptibile a conține substanțe interzise au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor, la fel și arma găsită în mașină.
În cauză se efectuează verificări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.