VIDEO | Suspecți de furt calificat și șantaj opriți să treacă granița

Doi tineri au fost opriți să treacă granița de lucrători ai Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației și predați polițiștilor de la investigații criminale. Cei doi sunt suspecți de furt calificat. Mai mult, unul dintre ei e bănuit și de șantaj.

Marți, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea – structură a ITPF Sighetu Marmației – s-au prezentat pe sensul de ieșire din doi tineri din Suceava, unul de 19, iar altul de 24 de ani. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, la control, polițiștii de frontieră au constatat că aceștia sunt căutați de autoritățile române. Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a emis pe numele lor mandate de aducere în fața instanței, prezența lor fiind necesară în vederea audierii. Cei doi sunt suspecți de comiterea infracțiunii de furt calificat. În plus, tânărul de 24 de ani este bănuit și de șantaj.

Drept urmare, persoanele în cauză au fost predate unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.