Suprinzător|Simona Halep nu vrea să asculte acest gen de muzică

Sezonul s-a încheiat pentru Simona Halep (30 de ani, numărul 22 WTA). Fostul lider mondial a declarat forfait înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian de la Linz, din cauza unei accidentări la genunchi și va reveni pe teren abia în 2022.

În Austria, sportiva din România i-a acordat un interviu atipic fostei jucătoare de top Barbara Schett, în care a vorbit despre viața sa personală. Simona Halep a recunoscut că și-ar dori trei copii, dar cel mai probabil se va opri la doi, și a dezvăluit ce carieră ar fi urmat dacă nu ar fi jucat tenis. Simona s-a destăinuit și cu privire la preferințele sale muzicale. Aceasta a declarat că singurul gen pe care nu-l agreează este rock-ul, spre surprinderea Barbarei Schett.

Sunt total nepricepută la cântat! Nu cânt nici măcar atunci când sunt singură, așa că nu îți imagina că o voi face acum. Dar ascult muzică, aproape toate genurile, în afară de rock”, a spus Simona Halep. Barbara Schett a fost uimită de afirmația româncei: ”Pe bune? Mulți oameni ascultă Bon Jovi sau alte formații hard rock”. Halep și-a explicat afirmația: ”Nu, e prea mult pentru mine! Îmi place însă muzica clasică, muzica de petrecere”.

Citeste intreg articolul aici

Sursa text si foto: Digisport.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.