Substanțe interzise disimulate într-o pereche de papuci de casă

Substanțe interzise disimulate într-o pereche de papuci de casă, descoperite în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni.

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, în mașina unui tânăr care s-a prezentat la intrarea în țară în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, aproximativ 275 gr de substanță psihoactivă (2-MMC) disimulată într-o pereche de papuci de casă.

În data de 24 decembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea tânărului cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, iar o zi mai târziu judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

În fapt, la sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România un sătmărean în vârstă de 19 de ani. Tânărul conducea un autoturism înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, folosind câinele de serviciu Cora. În portbagajul mașinii colegii noștri au descoperit, disimulate într-o pereche de papuci de casă, 275 grame de substanță psihoactivă (2-MMC).

Substanța descoperită a fost ridicată de către polițiștii de frontieră și predată lucrătorilor din cadrul SCCO Satu Mare în vederea expertizării.

La data de 24 decembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea inculpatului cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.
În cursul zilei de 25 decembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.