VIDEO | Știința Explorări are meci de foc în weekend

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin se reia în acest weekend cu etapa a 12-a. În cadrul acestei runde, Știința Explorări va întâlni pe teren propriu formația VM Zalău sâmbătă, de la ora 18:00.

Știința Explorări reîncepe campionatul de pe poziția a noua a clasamentului, cu 8 puncte, în timp ce VM Zalău este pe locul I, cu 28 de puncte. În tur, zălăuanii s-au impus pe teren propriu cu 3-0.

Dacă pentru băimăreni jocul de sâmbătă este primul din 2019, în schimb adversarii au disputat deja două partide oficiale în acest an. În data de 16 ianuarie, VM Zalău a pierdut cu 1-3 întâlnirea disputată pe teren propriu cu Benfica Lisabona, în manșa a doua din optimile de finală ale Challenge Cup. Portughezii s-au calificat în sferturi, după ce câștigaseră și meciul tur cu 3-0.
Zălăuanii s-au calificat, în schimb, în Final Four-ul Cupei României după ce au eliminat-o din competiție, în data de 20 ianuarie, pe Unirea Dej, formație pe care au învins-o în deplasare cu 3-0, în sferturile de finală. În turneul final au mai ajuns Arcada Galați, Dinamo București și Știința Explorări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.