VIDEO | Ştiinţa Baia Mare a învins-o pe CSA Steaua cu scorul de 23-18

Sâmbătă 12 iunie, pe Arena Zimbrilor, Știința Baia Mare a învins-o pe CSA Steaua București în Super Liga de Rugby ediția 2020-2021 a etapei a 8-a cu scorul de 23-18. A fost o victorie importantă în primul meci cu spectatori.

În stil de mare campioană, C.S.M.Știința Baia Mare luptă reușind în final să se desprindă câștigătoare grație celor șapte puncte reușite de uvertura Dorin Gigi Manole, jucător ce a contribuit cu 13 puncte la acest important succes al zimbrilor în fața rivalei bucureștene.

”Până la urmă rezultatul rămâne, calitatea clar că nu a fost ceea ce ne-am dorit, se vede oboseala acumulată, cred că la ambele echipe, nu doar la noi, de aici și numărul foarte mare de greșeli, de decizii greșite pe fond de oboseală. Urmează o pauză binevenită, să ne odihnim și să ne gândim puțin la tot parcursul nostru și lucrurile care trebuie îmbunătățite și pe cele pozitive trebuie să le menținem. Importantă este victoria care în proporție de 90% ne asigură o semifinală pe teren propriu”, a declarat Eugen Apjok, antrenor Știința Baia Mare.

CSM Știința Baia Mare provoacă prima înfrângere din acest sezon pentru Steaua, însă militarii rămân pe primul loc în clasament datorită punctului bonus defensiv obținut în acest meci.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.