Starea drumurilor și a vremii în Maramureș

Traficul rutier în Maramureș se desfășoară în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri publice din județ au carosabilul curat și umed.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu șapte utilaje și au împrăștiat 24 de tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a acționat cu 11 utilaje și s-au răspândit 27 de tone de material antiderapant.

Vizibilitatea este redusă din pricina ceții, sub 100 de metri, pe DN 18 la Vișeu de Sus și pe DN 17 C Dealul Ștefăniței. Plouă slab în unele zone din județ.

Stratul de zăpadă măsura, dimineață, până la 30 cm la stația meteo Iezer, 13 cm în Pasul Gutâi, 8 cm în Poiana Borșa, 7 cm în Baia Borșa, 6 cm la Cavnic.

Vremea va fi caldă pentru aceasta perioadă, îndeosebi ziua. Cerul va fi temporar noros. În cursul zilei și in prima parte a nopții pe arii relativ extinse va ploua. În zona montană mai înaltă vor fi precipitații mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade, iar cele minime, în scădere față de noaptea precedentă, între -1 și 1 grad. Izolat se va semnala ceață.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.