Starea drumurilor și a vremii în județ

Trafic rutier în condiții de iarnă. Zăpadă frământată cu grosimea de pana la 1 cm se găsește pe partea carosabilă a DN 18, la Vișeu de Sus și pe DN 17C, Dealul Ștefăniței. Pe DN 18, în Pasul Prislop, stratul de zăpadă frământată măsoară până la 2 cm.

Celelalte sectoare de drumuri naționale au carosabilul curat și umed. Sectoarele de drumuri județene au partea carosabilă curată și umedă. Angjații secției de drumuri naționale au acționat cu 30 de utilaje și au împrăștiat 325 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 36 de utilaje și s-au împrăștiat 496 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit, fulguiește în zona de munte a județului. Cad precipitatii mixte în zona de șes. Vizibilitatea în trafic este redusă de ceață, sub 100 de metri, în Pasul Prislop, între km 160 și km 181. Vântul prezintă intensificări temporare pe creste.

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Local îndeosebi în cursul nopții vor cădea precipitații mixte. În zona de câmpie va ploua. La munte vor predomina ninsorile. Izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 3 grade, iar cele minime între -2 și 1 grad.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.