Starea drumurilor în Maramureș

Circulatia rutiera pe drumurile publice din judet se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed in zona inalta de munte, respectiv curat si uscat in rest, Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 10 utilaje si au imprastiat 26 tone de material antiderapant.

Carosabilul sectoarelor de drumuri judetene este curat si umed. Angajatii SC Drumuri si Poduri SA au actionat cu 16 utilaje si au raspandit 112 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit in zona de nord a judetului si mai mult senin in rest. Ninge viscolit in varful Pasului Prislop (intre km156 si km181). Vizibilitatea in trafic este buna. Vantul sufla slab, la moderat. In zona inalta de munte sufla cu viteze de pana la 60km/h. Izolat in zonele joase se semnaleaza ceata.

Stratul de zapada masura 48 cm la statia meteo Iezer, 36 cm la Cavnic, 30 cm in Pasul Gutai, 24 cm la Baiut, 22 cm Grosii Tiblesului, 19 cm la Firiza, 17 cm Poiana Borsa Valea Vaserului si Baia Borsa, 16 cm la Moisei, 7 cm la Sighetu Marmatiei, 6 cm la Targu Lapus si Ocna Sugatag, 5 cm in Baia Mare. Temperatura aerului inregistreaza urmatoarele valori: -15 grade la statia meteo Iezer si Targu Lapus, -11 grade in Baia Mare, la Sighetu Marmatiei si in Pasul Prislop, -10 grade la Cavnic, -9 grade la Ocna Sugatag, -8 grade la Borsa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.