Starea drumurilor în județ

Au cazut precipitatii sub forma de ploaie si lapovita in zonele joase din judet. La deal si la munte precipitatiile au fost mixte, lapovita si ninsoare. In zona montana inalta a nins. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Sectoarele de drumuri nationale au partea carosabila curata si curata, cu exceptia DN18, in Pasul Gutai, Dealul Hera si Pasul Prislop, unde partea carosabila este curata si partial umeda.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu opt utilaje si au imprastiat 26 tone de material antiderapant pe DN18. Carosabilul sectoarelor de drumuri judetene este curat si uscat. Sunt sectoare de drumuri in zona de munte care au partea carosabila curata si partial umeda. Angajatii SC Drumuri si Poduri au actionat cu 12 utilaje si au raspandit 135 tone de material antiderapant pentru prevenirea si combaterea poleiului. Cerul este senin. Vizibilitatea in trafic este buna. Sunt tronsoane de drum pe DN18, in Pasul Prislop, unde este semnalta ceata. Vantul sufla, slab la moderat cu viteze in zona montana inalta. Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost usor variabile.

Exploatarea amenajarii hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Stratul de zapada masura pana la 92 cm la statia meteo Iezer.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.