Starea drumurilor în județ

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si uscat. Sunt sectoare in zona de munte cu partea carosabila curata si umeda, respectiv curata si partial umeda. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu doua utilaje si au imprastiat cinci tone de material antiderapant.

Carosabilul sectoarelor de drumuri judetene este curat si uscat. Sunt tronsoane de drumuri care au partea carosabila curata si partial umeda. Angajatii SC Drumuri si Poduri SA au actionat cu doua utilaje si au raspandit 22 tone de material antiderapant pentru prevenirea si combaterea poleiului. Cerul este acoperit. Izolat in zonele joase se semnaleaza ceata. Vantul sufla slab, la moderat, cu intensificari in zona de munte. Stratul de zapada masura pana la 75 cm la statia meteo Iezer.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.