Starea drumurilor din județ

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Majoritatea sectoarelor de drumuri nationale au partea carosabila curata si uscata. Sunt sectoare de drumuri nationale care au partea carosabila curata si umeda, respectiv partial umeda in zonele de deal si de munte. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu cinci utilaje si au imprastiat 10 tone de material antiderapant.

Carosabilul sectoarelor de drumuri judetene este curat si uscat. Sunt tronsoane de drumuri care au partea carosabila curata si uscata. Sunt tronsoane de drumuri care au partea carosabila curata si pe alocuri umeda. Angajatii SC Drumuri si Poduri SA au actionat cu cinci utilaje si au raspandit 50 tone de material antiderapant pentru prevenirea si combaterea poleiului. Cerul este variabil, mai mult senin in zona inalta de munte. In zonele joase se semnaleaza, izolat ceata. Vantul sufla slab, la moderat, cu intensificari temporare pe creste.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost in scadere. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Stratul de zapada masura pana la 75 cm la statia meteo Iezer si pana la 3 cm la Ocna Sugatag. Temperatura aerului inregistreaza urmatoarele valori: – 9 grade la statia meteo Iezer, -2 grade in Pasul Prislop, -1 grad la Targu Lapus, 0 grade la Ocna Sugatag si Pasul Gutai, 1 grad la Sighetu Marmatiei, 2 grade in Baia Mare, la Cavnic, Baia Sprie si la Borsa Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Borsa -5 grade, la Targu Lapus si Cavnic -2 grade.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.