Spune "DA"cheltuielilor de nunta

Spune "DA"cheltuielilor de nunta

Unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om este cu siguranta nunta.  Cu toate ca am intrat in postul Sfintei Marii, restaurantele sighetene gazduiesc petreceri de nunta. Doar cei care au trecut prin aceasta experienta stiu ca timpul pe care viitori miri trebuie sa il acorde pregatirilor de nunta este foarte mare, pe masura fiind si cheltuielile. Tinerii care doresc sa se casatoreasca in lunile iulie si august, sunt informati ca nu mai sunt locuri disponibile, decat pentru anul 2012.
Oferta pietei este una foarte generoasa la toate articolele de nunta.  Viitori miri trebuie sa aiba in vedere mai multe aspecte: alegerea locatiei, a decorurilor, a tinutei, invitatiile, meniul si multe altele.   Toate sunt alese in functie de preferinte, dar si in functie de bugetul alocat pentru acest eveniment.   Ana Tacaci, designer floral din Sighet, ne-a pezentat cateva din  tendintele verii 2011.
O decizie grea este si alegerea invitatiilor de nunta. Tinerii au la dispozitie sute de modele care pornesc de la pretul de un leu si pot ajunge pana la 5-6 lei.  Exista insa si firme specializate care  , contra cost, se pot ocupa integral de organizarea nuntii. Tot ce le mai ramane mirilor de facut, in acest caz, este alegerea tinutei de nunta, respectiv a costumului de mire si a rochiei de mireasa. Cele mai multe probleme apar in alegerea rochiei mult visate. Preturile pentru o rochie de mireasa pornesc de la 450 lei si pot depasi orice imaginatie, in functie de disigner si de magazinul de unde este achizitionata. La domni insa, luarea unei decizii in privinta costumului de mire este mult mai usoara, dar si ceva mai ieftina..Preturile pornesc .de la 250 lei . Cert este ca o nunta trebuie pregatita si gandita cu mult timp inainte. Liste, planuri, cheltuieli. Nu lasati  nimic din toate acestea sa va umbreasca cea mai frumoasa petrecere, cel mai important pas, cea mai speciala zi…ziua nuntii.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.