Soții Țibuleac din Ocna Șugatag produc un gel dezinfectant pe bază de alcool și ulei esențial de lavandă

Deschisă în urmă cu mai mulți ani, fabrica de produse farmaceutice naturiste a soților Țibuleac din Ocna Șugatag, este azi căutată de clienți din toată țara. În această perioadă, farmaciștii au scos pe piață un gel dezinfectant, având ca ingrediente alcool pur, mușețel, dar și alte ingrediente naturiste.

În 2012, cei doi soţi au construit o fabrică modernă de aproape 220 de metri pătrați, pe care au dotat-o cu aparatură performantă. Investiția totală s-a ridicat la peste 120 de mii de euro, din care 85% au provenit de la Uniunea Europeană. Soții Țibuleac prepară, după retețe proprii, peste 20 de produse farmaceutice din plante medicinale: de la creme, emulsii, loțiuni până la tincturi și spray-uri.Astăzi, au venit e piață cu un nou rodus: un gel dezinfectant, care e comandat de cleinți din toată țara. Primarul comunei, Mihai Ivaszuk, a cumpărat dezinfectant pentru toți angajații primăriei.

”Este un gel foarte bun. Eu am cumpărat pentru toți angajații primăriei. Am înțeles că au solicitări din toată țara, foarte multe solicitări. Gelul e relativ accesibil la preț, având în vedere că el conține alcool, iar alcoolul s-a scumpit foarte mult în ultimul timp”, spune Mihai Ivaszuk

Gelul conține o concentrație de alcool pur de 70%, mușețel, ulei esențialde  lavandă și propolis.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.