Video Sondaj comandat de ALDE: cum ar fi dacă s-ar face acum alegeri

Conducerea ALDE Maramureș a prezentat, recent, rezultatele unui sondaj Avangarde. Dacă duminică ar fi alegeri parlamentare, PSD ar pierde alegerile în județul Maramureș.

Organizațiile ALDE din țară au comandat un sondaj efectuat de grupul de studii Avangarde. Sondajul a fost realizat și la nivelul județului Maramureș. Eșantionul a fost de 987 de persoane, de 18 ani și peste ani. Metoda de culegere a datelor a fost telefonică.

La întrebarea privind personalitățile publice la nivel local și național, pe prima poziție în preferințele cetățenilor intervievați, la nivel local, se situează Cătălin Cherecheș.

La întrebarea ”Care este principala problemă de care ar trebui să se ocupe cei care sunt la conducerea țării”, pe primul loc se situează crearea de locuri de muncă, respectiv construcția de drumuri și de autostrăzi. Iar dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, cetățenii au fost întrebați cu ce partid ar vota în Maramureș. PNL-ul se situează pe poziția I cu 33%, PSD-ul pe II, România 100 aproape la egalitate cu PSD, urmat de ALDE, USR, UDMR și alte partide.

Conducerea ALDE Maramureș a anunțat că și-a propus să facă un sondaj în ceea ce îi privește pe cei din organizație – primari, viceprimari, consilierii locali și președinți de organizație.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.