Sighetul… înfloritor

Sighetul… înfloritor
Orasul nostru este mult mai frumos de cand autoritatile locale au hotarat sa investeasca timp si bani in amenajarea parcurilor centrale cu flori de sezon. Acum insa odata cu cresterea temperaturilor si instalarea caniculei florile au nevoie de o ingrijire speciala, altfel cei de la Urbana risca sa fi lucrat degeaba.
Inginerul Marta Alb ne-a declarat astazi ca se fac eforturi mari ca orasul nostru sa isi pastreze frumusetea. Desi in parcuri s-au plantat flori rezistente la seceta, oscilatiile de temperatura din ultima perioada nu au favorizat tocmai dezvoltarea armoniosa a plantelor. De cand a venit insa caldura, in fiecare dimineata angajatii Urbana uda florile din parcurile centrale cu ajutorul unei citerne, care le usureaza mult munca.
Marta Alb a mai precizat ca la pastrarea frumusetii orasului nostru trebuie sa contribuie si cetatenii. Acestia ar putea sa inceapa macar prin a nu mai rupe florile plantate din banii publici. O meteahna veche, de care pare insa ca nu reusim sa ne lepadam.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.