VIDEO | SIGHETU MARMAȚIEI: Târg de carte în scop caritabil

În 23 aprilie se sărbătorește Ziua Internațională a Cărții, a Drepturilor de Autor și Ziua Bibliotecarului. Pentru a marca această zi într-un mod mai aparte tinerii liberali din Sighetu Marmației au organizat un târg de carte în scop caritabil

Evenimentul s-a desfășurat astăzi în Parcul Central din Sighetu Marmației și oricine a dorit a putut achiziționa o carte în schimbul unei donații.

”Astăzi este o zi mai deosebită, este Ziua Mondială a Cărții și a Bibliotecarului, de aceea am venit în sprijinul tinerilor din PNL care au organizat o acțiune caritabilă astăzi, respectiv în schimbul unei cărți oamenii pot să contribuie financiar și să vină în sprijinul copiilor cu autism din Sighetu Marmației. De asemenea la stand sunt și produse confecționate de către acești copii și inclusiv o tombolă”, a declarat Daniela Onița Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.

”Acest eveiment l-am făcut pentru a veni în sprijinul copiilor cu autism, să le dăm o șansă și lor și să îi integrăm în societate”, a spus Radu Ivanic, organizator.

”Sighetenii au primit această acțiune foarte bine, au fost alături de noi și după cum se poate vedea au venit și donațiile. Multumim tuturor”, a adăugat Mariana Roman, organizator.

Donațiile strânse în cadrul târgului se vor îndrepta către o asociație non-guvernamentală care vine în sprijinul copiilor cu autism.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.