Sighetu Marmatiei: Prins de jandarmi la furat de fier vechi din vechiul abator

Sighetu Marmatiei: Prins de jandarmi la furat de fier vechi din vechiul abator

Vineri, 29 iulie, în jurul orei 13.30, agenţii sectiei de Jandarmerie Locale Sighet au prins în flagrant doi barbati care incercau sa sustraga din incinta fostului abator instalatia frigotehnica, în vederea valorificării acesteia la fier vechi.
Suspecţii au patruns de mai multe ori in incinta abatorului care acum este dezafectat. De aici au reusit in ultima perioada sa sustraga o serie de aparaturi pe care le-au valorificat la centrele de colectare a fierului vechi. Hotii au reusit sa patrunda in incinta abatorului dupa ce au forat un geam in zidul dinspre raul Iza al cladirii. Unul dintre cei doi hoti a fost oprit la timp de oamenii legii, insa celalalt este cautat si la aceasta ora.
Jandarmii sigheteni au urmarit grupul infractional de mai mult timp, iar in cursul zilei de vineri, 29 iulie, dupa cateva ore bune de urmariri au reusit sa-l prinda in flagrant  pe unul dintre cei doi barbati suspectati de furt calificat.
Oamenii legii din cadrul sectiei de Jandarmerie Sighet continua cercetarile pentru a identifica si alte persoane care ar putea fi implicate in acest caz. Barbatul prins de jandarmi, in varsta de 36 de ani, va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.