Sighetu Marmației: Momente inedite la ”Ferdy are Talent”

Sighetu Marmației: Momente inedite la ”Ferdy are Talent”

În perioada 2 – 6 aprilie, la inițiativa Guvernului României s-a desfășurat pentru prima dată în țata noastră o săptămână dedicată activităților extracurriculare intitulată ”Școala Altfel”. O activitate de excepție s-a defășurat zilele trecute la Casa de Cultură din municipiul Sighetu Marmațiuei organizată de profesorii și elevii Liceului ”Regele Ferdinand” împreună cu părinții talentați.
Activitatea inedită și foarte așteptată de către cei mai curajoși artiști a fost intitulată ”Ferdy are Talent”. Pe scenă au urcat , profesori, elevi, dar și părinți talentați. Printre momentele speciale care au avut loc se numără: dansuri moderne, clasice, țigănești, populare, recitaluri de poezie, folclor britanic, beat-box, duete vocale, momente umoristice, dar și momente surpriză.
Una dintre surprizele serii a fost pregătită de profesorii talentați care le-au prezentat tuturor spectatorilor un dans pe hitul ”Ai se eu tu pego”. Prin acest program s-a dorit în primul rând cunoașterea elevilor, a părinților și a profesorilor în alte situații decât cele de până acum precum și încheierea saptămânii dedicate unei altfel de școli într-un mod relaxant, distractiv care să consolideze relația elev – profesor – părinte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.