Sighetu Marmației: Caravana Carierei a răsplătit 25 de elevi

Sighetu Marmației: Caravana Carierei a răsplătit 25 de elevi

Caravana Carierei a poposit vreme de doua zile in municipiul Sighet, la Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii. Elevii din ultimul an de liceu au avut parte de consiliere din partea expertilor implicati in proiect privind modalitatile cele mai eficiente de alegere a unei cariere, dar si pasii ce trebuie urmati in planificarea acesteia. La final, 25 de elevi au fost premiati cu cate un netbook.

”Caravana Carierei” este un proiect implementat de Blocul Naţional Sindical, Universitatea Româno-Germană din Sibiu şi două firme de consultanţă în afaceri din România. In judetul nostru proiectul a fost implementat la Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighet si la Colegiul Economic Pintea Viteazul din Cavnic. În cortul caravanei, amplasat vreme de doua zile in curtea unitatii scolare, adolecenţii au putut găsi o expoziţie multimedia dezvoltată în jurul domeniilor de interes pentru tineri; consiliere de specialitate;  informare despre drepturile lor ca viitori angajaţi; instrumente pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial. Proiectul Caravana Carierei este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni!
Astazi 25 de elevi din cadrul GSIMS care au obtinut cele mai bune rezultate in urma testarii realizate in cadrul proiectului Caravana Carierei au fost premiati cu cate un netbook, motiv de bucurie pentru toti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.