Sighetenii mânâncă Eco

Sighetenii mânâncă Eco

Mâncarea Eco este la mare căutare şi la noi în municipiu. Producătorii au prins ideea şi la ieşirea din Sighet au apărut mai multe solarii şi sere care au la baza cultivarea legumelor Bio. Pentru creşterea acestor legume este nevoie doar de apă, îngrăşământ natural şi multă multă răbdare şi atenţie.

Sighetenii mănâncă eco. Acest lucru este o certitudine. La ieşirea din Sighet am găsit spre surprinderea noastră mai multe solarii şi sere în care sunt cultivate legume cu calitate certificată. Curentul "eco" încearcă să pună din nou în valoare munca ţăranului, deoarece tot mai mulţi dintre noi suntem sătui de legumele şi fructele fără gust din import.

Ceea ce vedeţi în imagini sunt legumele ce vă vor îmbelşuga masa de Paşte. Ridichiile, spanacul, ceapă şi salată, într-un cuvânt toate legumele cultivate de producătorii din zona noastră sunt eco. Pentru creşterea lor au fost folosite doar îngrăşământ natural, apă şi cam atât… asta dacă nu punem la socoteală munca şi dăruirea producătorului.

Mich Vasile un producător din Sighet susţine că este o afacere profitabilă de care se ocupa întreaga familie. Este de 15 ani în domeniu şi are deja clienţii săi care îl caută şi acasă. De aici tragem concluzia că sighetenii apreciază calitatea produselor romaneşti, mai ales că preţurile sunt la fel ca ale produselor importate, însă gustul, fără nicio îndoială este de 10 ori mai bun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.