Sigheteanul prins în timp ce vindea droguri de mare risc a fost arestat

Tânărul din Sighetu Marmației prins în flagrant în timp ce vindea sute de comprimate ecstasy a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Tribunalul Maramureș:

” Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 38/DL/27.06.2019, pronunţată în dosarul nr. 1183/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28 iunie 2019, şi până la data de 27 iulie 2019, inclusiv, a inculpatului M.V., în vârstă de 34 ani, domiciliat în Mun. Sighetu Marmaţiei, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în cursul anului 2019, a oferit droguri de mare risc mai multor persoane, iar în luna iunie 2019 i-a vândut investigatorului sub acoperire 100 de pastile de MDMA şi, la o altă dată din lună, 450 de comprimate de MDMA. De asemenea, cu ocazia percheziţiei domiciliare au fost găsite 18 pastile de MDMA, pe care inculpatul şi le păstrase pentru consum propriu.”

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.